Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ισμήνη Πεπέ & Avogadro

"Όλα άρχισαν όταν ο φίλος μου παραγωγός Γιώργος Μητρόπουλος, μου σύστησε την Ισμήνη, ένα όμορφο, μικρό και ταλαντούχο πλασματάκι. Στην πορεία διαπίστωσα πως έχει και όλο το πακέτο."

"Kάπως Έτσι" περιγράφει την Ισμήνη ο Λάκης Παπαδόπουλος στο σημείωμα του πρώτου της άλμπουμ, του οποίου την επιμέλεια έχει αναλάβει ο ίδιος.

Το "Κάπως Έτσι" είναι η πρώτη δισκογραφική απόπειρα της Ισμήνης η οποία, μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στον Λάκη Παπαδόπουλο, μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει δέκα δικά της τραγούδια, τα οποία κινούνται σε μελωδικούς ροκ και ποπ ρυθμούς.

Το "Καλοκαίρια", το οποίο γυρίστηκε πρόσφατα και σε video, σίγουρα ξεχωρίζει με την ταξιδιάρικη και γλυκιά μελωδία του η οποία εγκαινιάζει το φετινό καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Το "Άδειες Ώρες" είναι ένα μελαγχολικό και συναισθηματικό τραγούδι που θα σε αναγκάσει να πατήσεις το replay.

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ στις αρχές Ιουνίου θα εξακολουθήσει να είναι παρέα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του συναυλιών, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά και το ντουέτο τους "Μίλα Σιγά".

Κάπως Έτσι, η Ισμήνη Πεπέ μας αποδεικνύει πως τελικά έχει όντως όλο το πακέτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου