Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Χειμερινοί Κολυμβητές


Οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» ως μουσικό σχήμα ξεκίνησαν το 1979 και κατα καιρούς δέχονται στις τάξεις τους διάφορους συνεργάτες σε μόνιμη ή περιστασιακή βάση. Καθένα από τα μέλη ακολουθεί προσωπική διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή, με ξεχωριστή δισκογραφική παρουσία.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μία μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Τραγουδούν τον έρωτα, τη μοναξιά, την ομορφιά, τις φευγαλέες εικόνες, το κέφι της παρέας, την μαγεία της νύχτας. Προτείνουν μία διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Οι αραιές εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική, αφού δημιουργείται «επί τόπου» με την συμμετοχή του κοινού, ενώ κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακὰ και έντεχνα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλὰ και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστικὴ ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές με το κοινό τους.

http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/xeimerinoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου